Rockwall Bar + Grill

Materiality and texture create an identity within a modern restaurant environment.

ABOUT THE PROJECT

The modern restaurant renovation in a historic Hobart sandstone warehouse references the raw materials of the buildings history and natural cliff face rear wall to create it identity. It is a primal space with a post structural inflection.

Project Type

Commercial

Client

Gary Baker

Year Completed

January 2008

Floor Area

Builder

Moxy

Photography by

Jonathan Wherrett

Rockwall Bar + Grill
ABI Supported Housing

Masterplanning and concept development focussed on supported accommodation for people with acquired brain injury (ABI).

View project
Kingston Apartments

An apartment development in Kingston, sensitive to surrounding context.

View project
Woodbridge Hill House

Context, feeling and sustainability defined the parameters for the Woodbridge Hill House.

View project